Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Fællesarealer

I hvert hus er der fælles køkken, opholdstue og spisestue, som er indrettet forskelligt ud fra beboerne i husets behov.

Fællesarealer på Marienlund

På de brede lyse gange, der forbinder lejlighederne, er der kroge med store vinduer og døre, som giver mulighed for at skabe mindre rum, hvor beboere med fælles interesse eller kemi kan mødes.
Denne måde at skabe flere mindre fællesrum på giver mulighed for, at der kan foregå forskellige aktiviteter og samvær på samme tid.

Det er op til den enkelte beboer at benytte fællesarealerne i det omfang, de har lyst. Sommetider er det rart at spise sammen, og andre gange kan det være hyggeligt at invitere en gæst ind i sin egen lejlighed eller bare at have lidt tid for sig selv.

Muligheder for motion

Der er forskellige steder i husene opstillet motionscykler, så det er muligt at få holdt kroppen i gang også på dage, hvor vejret ikke indbyder til udendørs aktiviteter. Marienlund har desuden trampoliner, der giver beboerne mulighed for at få motion på den rigtigt sjove måde.

 

 

Marienlund

Kirkegade 102 - 7430 Ikast
Tlf.: 99 60 52 00 - marienlund@ikast-brande.dk